Zonneveld

 

Over

Zonneveld Trucks is al meer dan 30 jaar actief in Beverwijk en omstreken. Samen met Zonneveld Carrosserie vormen wij een full-service partner voor de transportsector en bestelwagenbranche. Met onze goed opgeleide professionals streven wij naar een zo hoog mogelijke klantentevredenheid.

Ga naar Over >

 

Ons team

Ons team bestaat uit een goede mix van ervaren en jonge ambitieuze mensen. Binnen ons bedrijf worden de mensen centraal gesteld. Persoonlijke onwikkeling wordt aangemoedigd en zal er uiteindelijk toe leiden dat wij u de service en diensten kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent.

Ga naar Ons team >

 

Contact

Zonneveld Trucks is door zijn ligging snel bereikbaar vanuit de regio IJmond, Kennermerland, Haarlemmermeer en Zaanstreek. Met onze ruime openingstijden zijn we er om u in uw vervoersactiviteiten te ondersteunen. Onderstaand zijn de aanspreekpunten binnen het bedrijf weergegeven.

Ga naar Contact >

 

Certificaten

Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel bij Zonneveld Carrosserie. Wij werken volgens strenge veiligheidsnormen. Er is een team van gecertificeerde BHV'ers. Ook worden de gereedschappen en hefbruggen periodiek gekeurd.

Ga naar Certificaten >
 

Persberichten

Regelmatig worden er zaken onder de aandacht gebracht. Dit kan varieren van een verkoopsucces, een trouwe klant die in het zonnetje gezet wordt of tot een mijlpaal binnen het bedrijf.

Ga naar Persberichten >