Service

 

Onderhoud

In welke sector van het transport u ook zit, Zonneveld Trucks heeft verschillende diensten en services ontwikkeld die helpen uw exploitatiekosten onder controle te houden en uw risico’s te verlagen. Een groot deel van de kosten van een truck of bestelwagen bestaat uit onderhouds- en reparatiekosten.

Ga naar Onderhoud >

 

Schade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig kunt u bij Zonneveld Trucks altijd terecht voor vakkundig herstel. Schades aan bedrijfswagens, trucks en getrokken materieel lossen wij integraal voor u op. De financiële aspecten wikkelen we rechtstreeks af met de experts van de betrokken verzekeraars. We nemen u alle zorg uit handen.

Ga naar Schade >

 

Ruiten

Ook voor een nieuwe ruit in uw bedrijfswagen kunt u bij Zonneveld Trucks terecht. Wij repareren, leveren en monteren ruiten. Op vakkundige wijze. Binnen 24 uur is uw bedrijfswagen weer op weg met een gerepareerde of vervangen ruit.

Ga naar Ruiten >

 

APK

Alle bedrijfswagens moeten ieder jaar een Algemene Periodieke Keuring ondergaan. Zwaardere voertuigen hebben vaak een specifiek doel en moeten daarom aan strenge veiligheidseisen voldoen. En vanwege een grotere motorinhoud ook aan bepaalde milieu-eisen. 

Ga naar APK >

 

Tachograaf

Onze werkplaats is gecertificeerd en voorzien van de benodigde apparatuur om de digitale tachograaf uit te rollen, te activeren en te keuren. De digitale tachograaf is al sinds 2006 op de markt toch zijn er nog veel onduidelijkheden. Veel chauffeurs weten niet precies hoe ze de digitale tachograaf correct moeten bedienen.

Ga naar Tachograaf >

 

Airco

Een goed werkende airco in uw bedrijfswagen is wel zo aangenaam. Het verhoogt niet alleen het comfort maar zorgt er ook voor dat u fris achter het stuur zit. Echter, elke bedrijfswagen met een airco heeft regelmatig onderhoud nodig dit voorkomt later hoge reparatiekosten.

Ga naar Airco > 

 

Koeling

Wij weten waar het bij het vervoer van snel bederfelijke waren op aan komt, waarbij het niet uitmaakt of het over gekoeld of diepvriestransport gaat. Voor bijna elk laadvolume en voor alle aandrijvingen is er de passende unit. Want Uw goederen moeten alleen van plaats veranderen, niet van toestand.

Ga naar Koeling > 

 

Banden

In het transport is de kostprijs per kilometer van groot belang, evenals de prijs-kwaliteitverhouding van de banden en de serviceverlening. Omdat banden een aanzienlijke post innemen is het van groot belang een zo hoog mogelijk rendement uit de banden te halen. Het rendement is sterk afhankelijk van het dagelijks gebruik.

Ga naar Banden >