APK 1 EN APK 2

 
 
U kunt bij Zonneveld trucks terecht voor diverse keuringen. Waaronder de keuringen die vallen onder de APK 1 en APK 2 wetgeving.
 
Alle bedrijfswagens en personenwagen moeten periodiek een wettelijke keuring ondergaan.
 
De APK 1 is er voor zwaardere voertuigen. Deze hebben vaak een specifiek doel en moeten daarom aan strenge veiligheidseisen voldoen. En vanwege een grotere motorinhoud ook aan bepaalde milieu-eisen. Bij Zonneveld Trucks kunt u uw zware of bijzondere voertuigen APK laten keuren door speciaal daarvoor opgeleide medewerkers.
 
Maar ook voor uw personenwagen, lichte bedrijfswagen en camper bent u bij ons aan het juiste adres. Deze voertuigen vallen onder de APK 2. Doordat wij voor deze catagorie een aparte afdeling hebben, kunnen wij uw voertuig snel en vakkundig keuren.

Doordat onze werkplaats beschikt over een hoge ruimte, is deze geschikt voor werkzaamheden aan zware- en bijzondere voertuigen. Onze speciaal opgeleide monteurs kunnen gebruik maken van alle moderne apparatuur en uw voertuig snel, vakkundig en zorgvuldig keuren en repareren.

De RDW voert regelmatig steekproeven uit om te controleren of er verlopen APK’s zijn. Te laat keuren, kan u een fikse boete opleveren. Wees er daarom op tijd bij. Als vaste klant van Zonneveld Trucks sturen wij u ruim van te voren een herinnering.

Dat is weer een zorg minder.