Banden

In het transport is de kostprijs per kilometer van groot belang, evenals de prijs-kwaliteitverhouding van de banden en de serviceverlening. Omdat banden een aanzienlijke kostenpost innemen is het van groot belang een zo hoog mogelijk rendement uit de banden te halen. Het rendement is sterk afhankelijk van het dagelijks gebruik. Ons advies is dan ook maatwerk, want ieder gebruik stelt andere eisen aan uw banden.

Ook goed onderhoud zoals controle van de bandenspanning verlengt de levensduur van de banden aanzienlijk. Goed gemonteerde en gebalanceerde banden plus een perfecte uitlijning hebben een positieve invloed op de levensduur van uw truck- en opleggerbanden. Met behulp van lasergestuurde apparatuur lijnen wij uw truck en oplegger vakkundig uit.

Als u binnen onze eigen regio met pech komt te staan kunnen wij u met één van onze servicewagens weer snel op weg helpen. Onze wagens worden ook ingezet om op locatie banden te vernieuwen en om wagenparkcontroles uit te voeren.

Uitlijnen is specialistisch werk. De branche verandert voortdurend en nieuwe merken en modellen zijn aan de orde van de dag. Onze uitlijnexperts worden continu getraind en beschikken zodoende over de meest actuele kennis.

Onze experts werken met de meest geavanceerde en betrouwbare apparatuur voor het opmeten van de wiel- en asstanden. Is er een correctie nodig, dan voeren zij die direct uit.