ONDERHOUD


Zonneveld Trucks: de multimerkenoplossing voor de slimme ondernemer

Als truck- , trailer- en bestelwagen servicebedrijf kunnen wij u een zeer breed pakket van diensten bieden, voor vrijwel alle merken trucks, trailers en bestelwagens. Onderhoud en reparatie, APK, laadkleppenservice en -keuring, koelsysteemonderhoud. Wij zijn niet aan een merk gebonden maar juist klant gericht. Als vrije ondernemer, net als u, hebt u aan ons de juiste gesprekspartner.

Ons bedrijf maakt deel uit van een keten van ruim 1000 TopTruck bedrijven, verdeeld over meer dan 20 landen, die allemaal voor hetzelfde staan. Door deze samenwerking kunnen wij u een aantal voordelen bieden, die door alleenstaande bedrijven maar moeilijk kunnen worden geboden. Zo zijn wij aangesloten bij het TopTruck 24-uurs netwerk voor pechservice door heel Europa. Alle deelnemers aan dit netwerk zijn gefocussed op beheersing van uw kilometer kostprijs. Reparatie en onderhoud met onderdelen van een origineel kwaliteitsniveau, met ondersteuning van de onderdelenindustrie.

Van bumper tot bumper


Flexibiliteit en service staan hoog in het vaandel van Zonneveld Trucks! Professionele, goed opgeleide medewerkers, moderne diagnose apparatuur en kwaliteitsonderdelen zorgen ervoor dat uw chauffeurs en rollend materieel vele veilige kilometers afleggen.

Wilt u het optimale uit uw truck en trailer halen door veel kilometers en geen overbodig onderhoud? Kom dan een langs bij ons bedrijf. Wij staan voor u klaar om uw truck, trailer en bestelwagen van bumper tot bumper in conditie te houden.